28 Aralık 2011 Çarşamba

Gratis Alışverişim





Gratis ve Watsons bende aynı etkileri yaratıyor. Bunların hepsi bana lazım, almalıyım almalıyım:)) Allahtan sonra sakinleşip sadece ihtiyacım olanları almaya çalışıyorum. 
Ecotools'u duymuşsunuzdur. Geçen ay pudra fırçasını almıştım tekli olarak ve çok beğendim. Yumuşacık ve kılları da çok kaliteli, o yüzden setini de aldım. Memnun kalacağımı düşünüyorum.
Tırnaklarım için ciciler aldım. En kısa zamanda deneyip, fotosunu burda yayınlarım.
Emily göz kalemleri de denemek istediklerim arasındaydı. 1.80 liraydı. Fiyatı da uygun olunca bir göz bir de dudak kalemi aldım. 
Son olarak da çantada taşımalık pure&natural'ın deodorantı. Yasemin kokulusu, roll on'nunu da kullanıyordum. Alüminyum, alkol, zararlı madde barındırmıyor.
 



3 yorum:

  1. Gratis sanırım İzmir'de yok ama sendeki aynı durum bende de Watsons'a girince oluyor herşeyi almak istiyorum :) Hepsini güle güle kullan, bir de aldığın şeylerin içeriğini kontrol etmen çok hoşuma gidiyor ben o kadar duyarlı davranamıyorum çoğu zaman :(

    YanıtlaSil
  2. Biz bayanlar hep böyleyiz galiba:)) Napalım güzel, cicili bicili şeyleri çok seviyoruz. İçeriklere dikkat etmeye çalışıyorum, ama her şeyin içinde katkı maddesi var ne kadar işe yarıyor dikkat etmem bilmiyorum:((

    YanıtlaSil
  3. bende bayılıyorum, sepeti doldurmamak için kendimi zor tutuyorum, dolaşmak bile zevkli :), sevgiler...

    http://durugunlerimiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil