25 Aralık 2011 Pazar

ELMALI TART

Hava iki gündür buz kesiyor, dışarı da çıkamayınca kendimi mutfağa attım. Çoktandır canım elmalı tart çekiyordu. Tarif binbirçeşni'den. Üstteki resimler pişmeden önceki hali tartımın. 
İşte bunlar da piştikten sonraki hali:




Eğer siz de evdeyseniz ve canınız tatlı istiyorsa bu tartı deneyebilirsiniz; ben ayrıca bu tartı yaparken Becel Formumu kullandım. Böylece epeyce hafif bir tatlı çıktı ortaya.

6 yorum:

  1. Çoook nefis görünüyor canım ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. çok iştah açıcı görünüyor ellerinize sağlık.
    Görüşmek dileğiyle.
    Takibinizdeyim:)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederimm:))Beğenmenize çok sevindim. Görüşmek üzere. Sevgilerle

    YanıtlaSil
  4. Benim de tam iki haftadır elmalı tart yapasım var ama hala cesaret edip başlayamadım :) çok zamanımı alacakmiş gibi geliyor. Lezzeti nasıldı denesem mi acaba??

    YanıtlaSil
  5. Bence deneyin tadı süper, hafif (hamuru ince, içinde elma olduğu için çok fazla şeker koymak gerekmiyor). O yüzden bisküvi ve elma yemişsiniz kadar iyi hissettiriyor.Ben çoktandır çikolata ya da bisküvi yiyeceğime kendi yaptığım, içine ne koyduğumu bildiğim tatlıları yemeyi tercih ediyorum. Tam bir tatlı canavarı olduğum için kendimi bu şekilde ayarlamaya çalışıyorum.

    YanıtlaSil