19 Mart 2012 Pazartesi

8 MART GANİMETLERİ:))



Bu cicileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü indiriminden aldım. Hepsi yarı fiyatınaydı. Çok uyguna geldi bu nedenle. Aveseena ürünlerini birkaç blogda okudum ve sonra sitelerine baktığımda ürünlerinin doğal (parabensiz) ve cilt için yararlı içeriklerinin olduğunu gördüm. İndirimden faydalanarak denemek istedim. Bir kuru maske bir de gece kremi aldım. Kuru maske beş farklı biçimde kullanılıyor, ben şimdiye kadar su ve sütle denedim ve çok memnun kaldım. Yıkadıktan sonra gözeneklerimin nefes aldığını hissettim (belki plasebo etkisi bilemeyeceğim ama bu hissi sevdim). Gece kremini de çok beğendim. Normalde geceleri yatmadan önce nemlendirici falan sürdüğümde sabah burnumun kenarlarında ve alnımda yağlanma olur, bu gece kremini kullandığımda böyle bir şey yaşamadım (cildim yağlıya dönük karma). Ayrıca sabah kalktığımda bir duruluk, yumuşaklık hissediyorum cildimde. Diğer minik kutu da gündüz kremi tester'ı, onu çok sık kullanamadım, o yüzden çok yorum yapamayacağım ama ürünlerden çok memnun kaldım.  
Gratis'in The Balm indiriminden makyajaynam sayesinde haberim oldu. Hasta ve işten gelmiş olmama rağmen, her şey The Balm için diyerek Gratis'e gittim:) Aslında makyaj malzemesi alma niyetim yoktu. Hem bir şeylere ihtiyacım olmadığı için hem de bu işin sonunun olmadığını düşündüğüm için. Al al nereye kadar yani:)) Neyse bu seferlik bu düşüncemi rafa kaldırdım. The Balm'ın merak ettiğim ve almayı düşündüğüm ürünlerini aldım. Bundan sonra da ihtiyacım yoksa makyaj malzemesi ve cilt bakım ürünleri almamaya çalışacağım. Nude Tude, birçok blogda tanıtıldı, o yüzden swatch yapmadım. Ama renkleri çok güzel, adı gibi kendisi Nude değil, çoğu rengi ışıltılı ama ben seviyorum, zaten mümkün olsa assolist gibi ışıl ışıl gezerdim:)) Stainiac allık, yine merak ettiğim ürünlerden biriydi. Gerçekten yüze çok doğal çok güzel bir pembelik veriyor. Bayıldım kısacası, en sevdiğim allığım oldu kendisi şu anda. Balm Shelter renkli nemlendirici, yüze çok doğal bir renk veriyor, yüzdeki renk dengesizliklerini gideriyor. Benim gibi fondöten sevmeyenlerdenseniz ama yine de arada bir yüzünüze renk gelsin istiyorsanız bu tam sizin aradığınız şey.

4 yorum:

  1. güle güle kullan hepsini! ben balmbini ve nudetude paletlerini aldım o gün ama bazı the balm ürünlerinin çoook büyütüldüğünü düşünüyorum :D ama nudetude muhteşem bir palet, aldığım günden beri sık sık kullandım :)

    bana da beklerim:
    edankb.blogspot.com

    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, sen de güle güle kullan:))ben stainiac ve renkli nemlendiriciden de çok memnun kaldım. farlarına zaten laf yok. bir rujunu o kadar beğenmedim ama genel olarak the balm'ı beğeniyorum.

      Sil