13 Şubat 2012 Pazartesi

LİLA KUTU-ŞUBAT AYI

              Lila kutudan çıkanlar
               İnglot göz kalemi (kutunun gözdesi:)
         Max factör ageless elixir 2'si 1 arada fondöten sample
               Marrakesh argan yağlı saç şekillendirici sample
               Phillip Kingsley saç bakım ürünleri sample
     Loccitane armachologie relaxing body lotion sample
              Cosmed tüy azaltıcı krem ve serum sample
             Revigen dökülmelere karşı canlandırıcı şampuan
             Durance esprit çiçek özlü vücut losyonu sample
             Activar maske
Bu ay da geldi lila kutum. Lila kutuyu beklemek çok harika bir duygu bunu baştan belirteyim. Belki de biz kadınlar sürprizleri çok seviyoruz ve bu kutu olayı da bizi tam bu noktadan vuruyor. 

Geçen ayki lila kutuyla karşılaştırdığımda gerçekten zayıf bir kutu. Orjinal boyda olan tek şey inglotun göz kalemi ki belirtmem lazım bu tek başına kutuya vermiş olduğum parayı rahatlıkla karşılıyor. Göz kalemine sevindim ama şu anda ihtiyacım olan bir şey değildi yine de en azından inglotu denemiş olacağım. Cosmed tüy azaltıcı krem ve serumu deneyeceğim ama almayı düşündüğüm ürünler değil ikisi de. Max faktörün 2 poşet sample'ın ikisi de benim cilt tonuma uygun değil, halbuki lila kutuya üyelikte güzellik profili doldurmuştum, dikkate alınmamış sanırım. Revigen şampuana açıkçası hiç sevinmedim, geçen ay kutudan çıkan şampuandan memnun kalmadım, hem de sık sık şampuan değiştirmek hoşuma gitmiyor. Ancak bu ay lila kutu iki tane şampuan sample'ı göndermiş. Bunlardan biri Revigen diğeri Phillip Kingsley; Phillip Kingsley hiç duymadığım bir marka, sadece 3 tane Phillip Kingsley'in şampuan sample'ı koymuşlar, 3 şampuan sample'ı yerine keşke aynı markaya ait tonik ve saç kremini de koysalarmış. Onun dışında Activar maskeyi merak ediyorum, hoşuma gitti, değişik bir ürün. Loccitane'ın body lotion'ı deneme boyu, o yüzden memnun kaldım, ama Durance body lotion olmasına rağmen küçük bir poşet ve bir kez uygulamak o ürün hakkında bir fikir vermeyecek. Çorap iyi, hoş ama çok da gerekli değil. Genel olarak verdiğim paranın karşılığı bir kutu, ama ben 19 lirayı her ay bazısı işime yarayacak bazısı benim için "gereksiz" ürünlere vermeyi çok mantıklı bulmamaya başladım, tabi ki farklı düşünenler olabilir. Şimdilik lila kutu üyeliğimi durdurdum.

3 yorum:

  1. Bence geçen ayın kutusu daha kötüydü. Bu aykini daha çok beğendim. Sana inglotun göz kalemi çıkmış. genelde allık ya da göz farı var. şanslısın :)) Bana çıkanlar burada:


    http://bergamotlucay.blogspot.com/2012/02/subat-2012-lila-kutu.html

    YanıtlaSil
  2. keşke allık çıksaymış dedim ben de:)) bloğunuzun ismi çok şirinmiş, aklıma mis kokulu bir bardak çay geldi. hemen ziyaret ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. Bloğuma yorumundan sonra hemen bloğunu merak edip yazını okudum,aynı duyguları paylaşıyoruz:)

    YanıtlaSil