21 Şubat 2012 Salı

BİTENLER 2

Bitenlerle karşısınızdayım. Çoktandır yayınlayacağım yayınlayacağım bir türlü bunlara sıra gelmedi. Epeydir bir poşet içinde fotoğraflarının çekilmesini bekliyor bu boş ambalajlar. Sırayla tanıtayım hepsini:)
1) Paradontax diş macunu: Defalarca söylüyorum, yine söyleyeceğim: hayatımın diş macunu:)) Çok memnunum, severek kullanıyorum.
2) The Body Shop-Love ETC Parfüm: Şekerli, tatlı bir koku. Severek kullandım. Şimdi Avon'un Romantic Voyage'ını kullanıyorum. Tekrar alır mıyım? Olabilir, ama aklımda The Body Shop'un White Gardenia'sı var, onu alacağım bir daha ki sefere, çok nefis bir koku.
3) Yves Rocher Inositol Vegetal ilk mimik kırışıkları için krem: Bazen anti-aging kullanmak için erken diye düşünüyorum ama bazen de gerçekten bir şeyler oluşmadan engellemek daha mantıklı geliyor. İlk anti-aging kremim olur kendisi. Aslında aklımda Nuxe Nirvanesque almak vardı (hala da var), hem doğal yapılı hem de ilk mimik kırışıklıklarına yönelik olduğu için (tek eksisi fiyatı), ama Yves Rocher'de indirim olduğu için bu kremi tercih ettim, yaklaşık 38 liraya geldi. Güzel bir kremdi. Cilt tarafından çok çabuk emiliyor, hafif de etkisi oldu gibi, ama ben bu tür şeylerde tam olarak etkiyi anlayamıyorum; zaten genelde etkisi  varsa bile ya çok hafif oluyor ya da zamanla ortaya çıkıyor. Bundan sonra Nivea Pure&Natural nemlendiricisini kullanacağım, o bittikten sonra Nuxe almayı düşünüyorum.
4) Nivea Pure&Natural mini deodorant: Bu yaseminlisiydi (lotus çiçeği olanı da var). Yanımda taşıyordum. İçinde zararlı madde yok. Tekrar alacağım.
5) Watsons Cosmoshop aseton: Beğenmedim. Açık renkli ojeleri bile çıkarırken zorluk çektim. Yarısını da lavaboya döktüm. Tekrar almam.
6) Opti-Free Lens Solüsyonu: Yaklaşık 4-5 senedir lens kullanıyorum ve ilk baştan beri Opti Free solüsyonu kullanıyorum. Mükemmel. Yenisini aldım hemen.
7) Johnsons Face Care göz makyajı temizleyici: Johnsons'ın yüz ürünlerini ilk kez Çorum'daki BİM'de gördüm. İçinde 30 tane göz pedi var, yani 15 gün rahatlıkla yeter. Ben çok beğendim bu ürünü ve tekrar almak için bizim yakınlardaki BİM'e baktım, ama bulamadım:(( Eğer bulabilirseniz denemenizi tavsiye ederim. Fiyatı da 6.90 civarıydı.
8) Son olarak da İpek Pamuk: Cildi tahriş eden, sert bir yapısı var. Şimdi Watsons markalı bir ped pamuk aldım, ondan memnunum. Yumuşak yapılı.
Şimdilik bu kadar. Hoşçakalınnn...

2 yorum:

  1. sana katılıyorum, Parodontax bir tanedir :)

    YanıtlaSil
  2. ben goz cıkarma pedını kullandım bana 50 gun yetıyor :)

    YanıtlaSil