16 Ocak 2012 Pazartesi

OCAK LİLA KUTUSU









Geçen ayki lila kutuyu görünce hayran kalmış, neden abone olmadım diye hayıflanmıştım. Bu ay denemek için ocak ayı kutusuna abone oldum. İyiki de olmuşum süper ürünler gelmişler. Kutunun içindekiler:
1. Dephyto- Siyah maske: Sivilce ve siyah nokta oluşumunu önleyen bir ürün. Markayı ilk defa duydum. İçerik doğal. Denemek için sabırsızlanıyorum. Bu arada ürün tam boy ve fiyatı 69 TL.
2. Good&Health Ozone Therapy-Şampuan: Yine doğal içerikli bir şampuan. Saç dökülmesini, kepeklenmeyi önlemeyi vadediyor. Kokusu güzel. Bu da tam boy ürün ve fiyatı 16.99 TL.
3.Flormar-Parfüm: Hafif bir koku, fena değil. Benim koku zevkime pek uygun değil. Tester boy. Orijinal boyu 60 ml ve fiyatı 18.90 TL.
4. Activar-Onarıcı Göz Çevresi Bakım Kremi: En sevindiğim ürünlerden biri oldu bu. Göz çevresi kremi almak istiyordum, tam isabet oldu. Ama kaç yaş için uygun bu ürün biraz onda tereddütlüyüm. Onun için Lila Kutuyla iletişime geçmeyi düşünüyorum. Bu krem de orijinal boyda ve fiyatı da 120 TL.
5. Max Factor-Master Piece Maskara: Deneme boyu (5.3 ml). Tam çantaya atmalık süper. Orijinali 9 ml ve fiyatı 43 TL.
6.Max Factor Kohl Pencil-Güzel siyah bir göz kalemi. Deneme boyu.
7. Dr. Murad peeling: Deneme boyu (30 ml). Orijinali 200 ml ve fiyatı da 130 TL. Daha önce hiç Dr. Murad ürünü kullanmamıştım. Denemem için güzel bir fırsat.
Ben Lila Kutuyu çok tatmin edici buldum. 19 liraya 3 tane tam boy ürün ve 4 tane deneme boy ürün. Ürünlerin hepsini çok beğendim. Umarım cildim de beğenir:) Ürünleri kullandıkça burdan fikirlerimi belirtirim. Eğer sizde bir dahaki ay Lila Kutu'dan çıkacak sürprizleri merak ediyorsanız buradan buyrun:))




3 yorum:

  1. Ayyyy banada geldi lilakutu :)) bende çok beğendim ürünleri :)) sayfama beklerim ;))
    http://mervenindunyasii.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Bloğuma misafir olduğun için teşekkür ederim:) Lila kutuya bende aboneyim banada hemen hemen aynı ürünler geldi ama göz kremi gelmedi, hem de tam boy süpermiş, kıskandımm yaa :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Bazı kutularda palladio lip balm da varmış ben de onu kıskandım:))

    YanıtlaSil