4 Ocak 2012 Çarşamba

LİP BALMLARIM

Kışın gelişiyle herkes lipbalmlara sarıldı.Çatlamış dudaklar hem hoş görünmüyor, hem de hiçbir ruj güzel durmuyor çatlamış dudakta.  Ben de aklıma geldikçe lip balm sürüyorum dudaklarıma. Hem nedense toplum içinde lip balm sürmek daha kolay geliyor. Lavaboya gidip rujumu tazelemek zor geldiğinden lip balmı çıkarıp oturduğum yerden sürebiliyorum. Şimdi gelelim kullandıklarıma:
The Body Shop'tan geçen aylarda almıştım bu lip balmı, genelde yatmadan yatmaya sürüyorum çünkü dudaklara beyaz bir renk veriyor. İçinde shea yağı var, o yüzden güzel bir şekilde besliyor dudakları. Kokusu çok tatlı ama suni olmayan vanilya kokusu. Bitecek gibi değil ama biterse bir daha ki sefere zencefilli olanını deneyebilirim.

Avonun bu lip balmını geçen sene bir alışveriş merkezinde promosyon olarak veriyorlardı. Geçen seneden beri kullanıyorum. Nemlendirmesi fena değil. Genelde rujların altına sürüp sonra ruj sürüyorum.
Bu da şu sıralar en sık kullandığım lip balm. Dudağa çok tatlı bir pembe tonu verdiği gibi nemlendirmesi de güzel. Ben ruj yerine kullanıyorum desem yeridir. Tekrar alacağım ürünlerden.
Burt's Bees ürünlerini merak ediyordum. Cilt bakımı ürünleri pahalı gelince bu lip balmla burt's bees'le tanışayım dedim. Ama açıkçası pek sevmedim, özellikle kokusu bana hiç hoş gelmedi. Nemlendirmesi ise normal aman aman bir özelliği yok.
Ve işte benim kıymetlim:)) Aslında diğer lip balmlar nedeniyle pabucu dama atılsa da nivea'nın bu lip balmını severek kullanıyorum. Dudaklara hoş, doğal bir kırmızılık veriyor. Şimdilerde beklemede kendisi ama diğerlerinden gönlüm geçince kendisine döneceğim:))

5 yorum:

  1. body shop'tan aldığınız lip balm'ı çok merak ettim. Bende ilk fırsatta alıp deneyeyim. Bu arada yves rocher'ın lip balmlarını da tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. As we all look up to the New Year
    With new hope, aspirations and promises…
    Hope it brings you happiness and
    Fulfills all your wishes,
    Wish you a Happy and fulfilling 2012!!
    Best regards from Greece!!

    YanıtlaSil
  3. @ brai bence memnun kalacaksınız:)
    @ mania thanks for your good wishes, ı hope you will also have a brilliant year. Loves from Turkey

    YanıtlaSil
  4. burt's bees'in aman aman özelliği %100 doğal oluşu ki... diğer kıyasladığın ürünlerin hepsi doğal olmayan, petrolün yan ürünü içeren şeyler.

    YanıtlaSil
  5. %100 doğal olduğunu ben de biliyorum almak istememin sebebi de buydu zaten ama beklediğim gibi çıkmadı nemlendirmesi de bana yeterli gelmedi

    YanıtlaSil