13 Temmuz 2013 Cumartesi

BİR CAN DAHA AYRILDI ARAMIZDAN...

Öldürmeyeceksin!!! Bütün semavi dinlerde insan hayatı kutsaldır, insan biriciktir ve Allah'ın bir yansımasıdır, can almak sadece Allah'a mahsustur.
Ali İsmail Korkmaz...
19 yaşında bir üniversite öğrencisi, biber gazından kaçmak için girdiği bir ara sokakta vahşice katledildi. Benim fotoğrafına bakmaya kıyamadığım çocuğu döve döve öldürdüler. Anne değilim henüz, belki bilmem annesinin ne hissettiğini, ne kadar acı çektiğini ama ablayım, kardeşim yaşındaki Ali'nin öldüresiye dövüldüğünü, doktor kapısından çevrilip hastane bankında sabaha kadar beklediğini ve artık en son aşamaya geldiğinde müdahale edildiğini düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum. Hangi vicdanda, hangi dinde yer alır savunmasız bir insana saldırmak; hangi yemine, hangi insanlığa sığar sana gelmiş insana yardım etmeme...
Annesinin yavrusunun kokusunu alabilmek için Ali'nin montunu üzerinden çıkarmaması, babasının Ali'nin resmine sarılarak ağlaması gözümün önünden gitmiyor, bir de onun o ışık ışık gözleri, güzel gülümsemesi. Ali ayrıldı aramızdan halbuki ne kadar çok dua etmiştim Allah onu sevdiklerine, gençliğine bağışlasın diye olmadı... Peki ona bunu yapanlar... Allah'tan dileğim iki dünyada da gün yüzü görmesinler!!

5 yorum:

  1. Çok üzücü :(Bloğunuzu takibe aldım bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hala içim yanıyor onu düşündükçe ruhu şad olsun güzel çocuğun...

      Sil
  2. Işık içinde yatsınlar.

    YanıtlaSil
  3. Nur içinde yatsın, :((

    YanıtlaSil